Yeşilsırt ilkokulu
YEŞİLSIRT MAH. YEŞİLSIRT KÜME EVLERİ NO 261 DİCLE / DİYARBAKIR

VİZYON

Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak. Okulumuzun bu günkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan tüm insanlara eşit davranmak, Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak, Her velinin öğrenme için öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesini sağlamak, Okulumuzdaki tüm çalışanların; her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur.

MİSYON

Yeşilsırt İlkokulu olarak; öğrencilerimize ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde gerekli bilgi ve beceriyi kazandırmak, hayata ve üst öğretime hazırlamak için varız. Bunun için : -Öğrencileri ilgi ,istidat ve kabiliyetlerini dikkate alarak yetiştirmek , -Bir üst öğrenimle ilgili temel bilgi , davranış kazanmalarını sağlamak , -Mezun olan öğrencileri sosyal yaşama uyum sağlayabilecekleri davranışları vermek , -Bir üst öğrenime yönlendirmek için çalışırız.

BAŞARILAR

2011-2012 eğitim-öğretim yılında DPY Sınavı sonucu okulumuz öğrencilerinden Eren AYKAZ burs almaya hak kazanmıştır.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Tekli Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

1.Ders: 08:30-09:10 2.Ders: 09:20-10.00 3.Ders: 10:10-10:50 4.Ders: 11:00-11:40 ÖĞLE ARASI 5.Ders: 13:00-13:40 6.Ders: 13:50-14:30

Okulumuz ilçe merkezine 5 km; il merkezine ise 97 km mesafededir.

Yeşilsırt Köyü Dicle/Diyarbakır